Enjoy the street

Moodstreet is een dynamisch straatje waar kinderen kunnen dromen, ontdekken en zichzelf kunnen zijn. Sinds 2005 zijn wij op reis, waarbij elk seizoen een nieuw land en nieuwe situaties ons inspireren. We omarmen de ideeën en bevliegingen van onze doelgroep, hippe girls en stoere boys in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Onze girlsoutfits zijn werelds, stoer met een vleugje romantiek en eenvoudig te combineren. De items voor de boys hebben rustige kleuren met eigenzinnige prints en bieden comfort.

Winterjassen

Bij Moodstreet begrijpen we dat kids hun eigen stijl willen uidrukken, zelfs in de winter. Daarom bieden we een breed scala aan kleuren, prints en modellen. Of je nu op zoek bent naar een trendy parka, een stoer bomberjack of klassieke gewatteerde jas, bij ons vind je altijd de perfecte match.

Onze Moodstreet jassen zijn tot in de kleinste details afgewerkt voor een onberispelijke pasvorm en optimale functionaliteit.

Responsible Fashion

Stap binnen bij Moodstreet en laat je meeslepen door onze avontuurlijke collectie, die perfect aansluit bij jouw eigen stijl. Weet dat je met Moodstreet ook bijdraagt aan een betere wereld. Samen met jou zetten we stappen naar een duurzame toekomst.