8_0361680a-2d51-44d1-96c2-181de75ce09d.png

Moodstreet ♥ the future

Duurzaamheid is belangrijk! Voor nu en voor de toekomst van onze kinderen. We streven ernaar om kleding te creëren die niet alleen mooi en comfortabel is, maar ook zo duurzaam mogelijk gemaakt is met respect voor mens en milieu.

beeld_GOTS.jpg

Global Organic Textile Standard

We zijn er trots op, onze kledingstukken te kunnen produceren naar de maatstaven van het GOTS-label. Met dit label heb je de zekerheid dat iedereen die aan ons product meewerkt eerlijk verdient en we het milieu zo min mogelijk belasten. De kleding wordt gemaakt van bio katoen, zonder schadelijke pesticiden waardoor er ook nog eens minder water nodig is. Beter voor onze planeet, dus een mooiere wereld. Moodstreet loves the future!

Jouw_alineatekst_13.png

Gerecyclede jassen

Door materialen te hergebruiken, verminderen we de vraag naar nieuwe grondstoffen en verminderen we de belasting van onze natuurlijke hulpbronnen. We streven ernaar om zoveel mogelijk recycled polyester te gebruiken in onze jassen en andere kledingstukken, zodat we kunnen bijdragen aan een circulaire economie en de hoeveelheid afval verminderen.